O NAMA

Tvrtka Agro Expert d.o.o. osnovana je 2013. godine kao zajednički poslovni projekt dvoje vrsnih stručnjaka iz područja primjene gnojiva i ishrane bilja; dipl. ing. Gordane Veber (Slovenija) i dr.sc. Davida Gluhić (Hrvatska). Stoga je od samih početaka rada u Hrvatskoj, stručnost i kvaliteta usluge postala prepoznatljiv znak rada tvrtke Agro Expert d.o.o.

Sjedište tvtke nalazi se u Funtani, u blizini grada Poreča, koji je oduvijek bio poznat po naprednoj poljoprivrednoj proizvodnji, gdje je još davne 1875. godine, za vrijeme Austro-Ugarske monarhije osnovan Institut za poljoprivredu. Upravo je Institut za poljoprivredu u Poreču, mjesto gdje dr.sc. David Gluhić, stiječe svoja prva znanstvena znanja iz poljoprivredne proizvodnje nakon završetka Agronomskog fakulteta u Zagrebu, 1998. godine. Do osnivanja tvrtke Agro Expert d.o.o., dr.sc. David Gluhić uspiješno je stekao znanstvenu titulu magistra znanosti iz područja Agroekologije (2004. godina) te znanstvenu titulu doktora znanosti iz područja Vinogradarstva i vinarstva 2011. godine na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, sa doktorskom disertacijom na temu folijarne gnojidbe vinove loze. Time su stvoreni preduvjeti za pokretanje izazovnog poslovnog projekta sa dugogodišnjom suradnicom, gosp. Gordanom Veber, na otvaranju tvrtke Agro Expert d.o.o.

Danas je tvrtka Agro Expert d.o.o. vodeća tvrtka u Hrvatskoj u području primjene gnojiva i ishrane bilja. Osim ponude gnojiva vrhunske kvalitete, koji su potrebni u modernoj poljoprivrednoj proizvodnji, tvrtka Agro Expert d.o.o. surađuje i sa ostalim tvrtkama, te ima u ponudi i usluge analize tla, biljnog materijala i vode u ovlaštenim i certificiranim laboratorijima, kao i usluge savjetovanja i stručnog praćenja poljoprivredne proizvodnje.

U ponudi gnojiva ostvarili smo suradnju sa tvrtkama Tradecorp, Altinco, Biosum, Idai Nature, TIB Chemicals, Aspanger i druge, tako da je ponuda gnojiva kompletna i jedinstvena na tržištu.

Ključ našeg uspjeha su profesionalni, kreativni i poduzetni ljudi, spremni u svakom trenutku pružiti svoj doprinos za dobrobit poljoprivrednih proizvođača te uložiti dodatan trud i vrijeme u postizanje iznadprosječnih rezultata u primjeni i proizvodnji.
Zahvaljujući dugogodišnjem povjerenju naših klijenata, postali smo poznati brand te se pozicionirali kao značajan sudionik na tržištu gnojiva i savjetovanja u poljoprivrednoj proizvodnji, ne samo u Hrvatskoj, već i brojnim zemljama u okolici (Slovenija, Srbija, Crna Gora).

MISIJA

Naš je zadatak svakodnevno zadovoljavanje potreba poljoprivrednih proizvođača, kroz stalni razvoj naših proizvoda i usluga, osiguravajući rast profitabilnosti i učvršćujući poziciju tvrtke Agro Expert d.o.o., kao vodeće tvrtke u segmentu primjene gnojiva i ishrane bilja.

VIZIJA

Vizija tvrtke Agro Expert d.o.o. je i u budućnosti zadrži vodeću poziciju na tržištu regije, jačanjem brendova kroz razvoj i rast tvrtke, i kontinuiranim ulaganjem u postojeća i nova tržišta.

Tvrtka će i nadalje voditi brigu o zadovoljavanju kupaca, potrošača, zaposlenika, primjenjujući koncept potpunog upravljanja kvalitetom gnojiva i očuvanja okoliša na svim područjima poslovanja.

 

OSNOVNI PODACI O TVRTKI

Naziv: Agro Expert d.o.o. za trgovinu, istraživanje i razvoj u poljoprivredi

Skraćeni naziv: Agro Expert d.o.o.

Upisano u registar trgovačkog suda u Rijeci – Stalna služba u Pazinu, riješenje br. Tt-13/5731-2
MBS: 040309809
OIB: 51517173717
Žiro račun: HR15 25000091 101400258 Addiko Bank d.d., zagreb

Temeljni kapital: 20.000,00 kn, uplaćen je u cijelosti
Predsjednik uprave: dr.sc. David Gluhić, zastupa pojednačno i samostalno

Adresa sjedišta tvrtke: Trg Sv. Bernarda 12, Funtana

 

Naši partneri

Tko su naši dobavljači gnojiva?

Tradecorp

Tvrtka osnovana 1985 u Španjolskoj, da bi danas bila vodeća internacionalna tvrtka u proizvodnji gnojiva sa 3 proizvodna pogona. Više od 90 različitih gnojiva, od biostimulatora do huminskih kiselina i mikroelemenata, za sve poljoprivredne kulture. Visoke standarde kvalitete potvrđuje ISO 14001 certifikat kvalitete proizvoda za sva gnojiva.

Idai Nature

Tvrtka Idai Nature vodeći je proizvođač ekoloških gnojiva na tržištu Španjolske. Od 2018. godine postaje sastavni dio koncerna Tradecorp. U ponudi ima više od 80 različitih formulacija proizvoda za ekološku poljoprivrednu proizvodnju, podijeljenih u tri grupe; Idai Nutritional, Idai Naturdai i Idai Vegex. Svi proizvodi su certificirani za primjenu u ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji sukladno EZ normi 834/2007.

Altinco

Altinco je šapnjolska tvrtka koja se proizvođač gnojiva posebne namjene. Glavni proizvod u gami gnojiva je COPFORT; gnojivo na bazi Cu-glukonata; bakar sa sistemičnim učinkom. Osim toga proizvode široku paletu ostalih gnojiva posebne namjene; od biostimulatora do huminskih kiselina, za primjenu u ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji.
Agroexpert

Agroexpert