ALMAR

Biostimulator na bazi ekstrakta morske alge Ascophyllum nodosum sa dodatkom bora (B) i magnezija (Mg).

 

ALMAR je novi proizvod u gami biostimulatora tvrtke Altinco Agro (Španjolska) na bazi ekstrakta morske alge (Ascophyllum nodosum) uz dodatak bora i magnezija. Uz poznati antistresni učinak morske alge, dodatak mikroelementa bora (B) pozicionira ga za primjenu u vrijeme cvatnje poljoprivrednih kultura (maslina, vinova loza, jabuka, jagoda, ljeska).

 

Na tržište dolazi u pakiranjima od 1, 5 i 20 lit.., što omogućava jednostavnu i preciznu primjenu za različite veličine poljoprivrednih proizvođača; od malih hobby do velikih profesionalnih proizvođača.

Proizvođač gnojiva: Altinco Agro, Španjolska

 

PREDNOSTI primjene biostimulatora ALMAR u poljoprivrednoj proizvodnji:

  • Povoljno utječe na razvoj cvjetova i klijavost polena; potiče bolju cvatnju i oplodnju, naročito pri lošim klimatskim uvjetima (kiša, vjetar, niska temperatura)
  • Potiče sintezu fitoaleksina, te podiže otpornost biljke na bolesti
  • 100% ekološki proizvod, bez dodataka kemijskih otapala
  • Snažan “antistres” učinak u svim klimatskim uvjetima
  • Biostimulator sa dodatkom bora (B) i magnezija (Mg)

DOZIRANJE I UPOTREBA:

Doza primjene biostimulatora ALMAR:

  • FOLIJARNA GNOJIDBA: 2-3 lit/ha (200-300 mL/100 lit vode)

Sastav biostimulatora ALMAR:

  • 8% suhe tvari (100% ekstrakt morske alge Ascophyllum nodosum)
  • 2% bor (B)
  • 1% magnezij (MgO)

Pakiranja: 1 lit., 5 lit. i 20 lit.

Gnojivo ALMAR proizvedeno je sukladno EZ normama 834/2007 i 889/2008 te se može koristiti u ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Naši partneri

Tko su naši dobavljači gnojiva?

Tradecorp

Tvrtka osnovana 1985 u Španjolskoj, da bi danas bila vodeća internacionalna tvrtka u proizvodnji gnojiva sa 3 proizvodna pogona. Više od 90 različitih gnojiva, od biostimulatora do huminskih kiselina i mikroelemenata, za sve poljoprivredne kulture. Visoke standarde kvalitete potvrđuje ISO 14001 certifikat kvalitete proizvoda za sva gnojiva.

Idai Nature

Tvrtka Idai Nature vodeći je proizvođač ekoloških gnojiva na tržištu Španjolske. Od 2018. godine postaje sastavni dio koncerna Tradecorp. U ponudi ima više od 80 različitih formulacija proizvoda za ekološku poljoprivrednu proizvodnju, podijeljenih u tri grupe; Idai Nutritional, Idai Naturdai i Idai Vegex. Svi proizvodi su certificirani za primjenu u ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji sukladno EZ normi 834/2007.

Altinco

Altinco je šapnjolska tvrtka koja se proizvođač gnojiva posebne namjene. Glavni proizvod u gami gnojiva je COPFORT; gnojivo na bazi Cu-glukonata; bakar sa sistemičnim učinkom. Osim toga proizvode široku paletu ostalih gnojiva posebne namjene; od biostimulatora do huminskih kiselina, za primjenu u ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji.
Agroexpert

Agroexpert