DELFAN PLUS

Visoka koncentracija slobodnih aminokiselina (24%) za primjenu u svim stresnim uvjetima. Poticaj rasta i razvoja plodova.

DELFAN PLUS je posebno formulirano gnojivo – biostimulator. Osnovna karakteristika biostimulatora Delfan Plus je izrazito visoka količina slobodnih aminokiselina, te je stoga jedno od najučinkovitijih biostimulatora na tržištu. Uspješno se koristi za veliki broj poljoprivrednih kultura. Može se primjenjivati folijarno, kroz sustave fertirigacije ili direktnim zalijevanjem u tlo (pojedinačna stabla ili grmovi). Kompatibilan je sa većinom zaštitnih sredstava za zaštitu poljoprivrednih kultura. Primjenjuje se kroz cijeli ciklus uzgoja kulture, a posebno se preporuča za preventivno i kurativno djelovanje pri različitim stresnim uvjetima (mraz, niska temperatura, tuča, bolesti i sl.).

NAPOMENA: Biostimulator DELFAN PLUS ima certifikat za primjenu u ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji do 30/06/2020 godine.

Na tržište dolazi u pakiranjima od 1, 5, 20, 210 i 1.000 lit., što omogućava jednostavnu i preciznu primjenu za različite veličine poljoprivrednih proizvođača; od malih hobby do velikih profesionalnih proizvođača.

Prednosti biostimulatora Delfan Plus:

 • Dokazano povećanje prinosa i kvalitete plodova
 • Povećana količina šećera u plodu – kod šećerne repe i vinove loze
 • Maksimalna količina slobodnih aminokiselina 24% – proizvod bez premca na tržištu
 • Brzo djelovanje u stresnim uvjetima – mraz, niske temperature, suša, tuča, bolesti
 • Izbalansirani odnosi aminokiselina – cjeloviti aminogram (povoljan odnos svih aminokiselina u proizvodu)
 • Višestruke mogućnosti primjene – folijarno i putem tla (fertirigacija, zalijevanje)
 • Gnojivo je u tekućem obliku

DELFAN PLUS je posebno formulirano gnojivo – biostimulator. Gnojivo sadrži maksimalnu količinu aminokiselina (24%), te je bez premca na tržištu. Sadrži sve važne aminokiseline (glicin, prolin, arginin i ostale važne aminokiseline). Izrazitog je brzog i snažnog učinka, te je stoga prvi odgovor na sve stresne uvjete u poljoprivrednoj proizvodnji (mraz, tuča, suša, bolesti). Osim na rast, ima izuzetan učinak i na visinu prinosa te na kvalitetu proizvoda, naročito u sintezi šećera (vinova loza, šećerna repa). Isto tako, povoljno utječe na kalibraciju i ujednačenost veličine plovova, naročito kod intenzivnog uzgoja jabuka. Posebno dobre rezultate pokazuje u folijarnoj gnojidbi maslina u sušnim uvjetima.

DOZIRANJE I UPOTREBA:

DOZA PRIMJENE KOD FOLIJARNE PRIMJENE:

 • Drvenaste kulture (vinova loza, voćke, maslina)………. 1-1,5 lit./ha
 • Povrće (lisnato; salata, endivija i sl.)……………………. 1-1,5 lit./ha
 • Povrće (plodovito; paprika, rajčica i dr.)………………… 1-2 lit./ha
 • Industrijske kulture (repa, žitarice i dr.)…………………. 1-2 lit./ha
 • Jagoda……………………………………………………… 1-2 lit./ha
 • Ostale poljoprivredne kulture …………………………… 1-2 lit./ha

Maksimalna doza primjene kod folijarne gnojidbe je 100-150 mL/100 lit. vode.

DOZA PRIMJENE PUTEM SUSTAVA FERTIRIGACIJE:

 • Povrće, jagode ……… 5-10 lit./ha (u intervalima od 14 dana)

SASTAV GNOJIVA:

 • 24% ukupne slobodne aminokiseline
 • 23% organskog ugljika (C)
 • 9% ukupni dušik (N)

Pakiranja: 1 lit., 5 lit., 20 lit. i veliko pakiranje od 210 i 1.000 lit.

Naši partneri

Tko su naši dobavljači gnojiva?

Tradecorp

Tvrtka osnovana 1985 u Španjolskoj, da bi danas bila vodeća internacionalna tvrtka u proizvodnji gnojiva sa 3 proizvodna pogona. Više od 90 različitih gnojiva, od biostimulatora do huminskih kiselina i mikroelemenata, za sve poljoprivredne kulture. Visoke standarde kvalitete potvrđuje ISO 14001 certifikat kvalitete proizvoda za sva gnojiva.

Idai Nature

Tvrtka Idai Nature vodeći je proizvođač ekoloških gnojiva na tržištu Španjolske. Od 2018. godine postaje sastavni dio koncerna Tradecorp. U ponudi ima više od 80 različitih formulacija proizvoda za ekološku poljoprivrednu proizvodnju, podijeljenih u tri grupe; Idai Nutritional, Idai Naturdai i Idai Vegex. Svi proizvodi su certificirani za primjenu u ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji sukladno EZ normi 834/2007.

Altinco

Altinco je šapnjolska tvrtka koja se proizvođač gnojiva posebne namjene. Glavni proizvod u gami gnojiva je COPFORT; gnojivo na bazi Cu-glukonata; bakar sa sistemičnim učinkom. Osim toga proizvode široku paletu ostalih gnojiva posebne namjene; od biostimulatora do huminskih kiselina, za primjenu u ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji.
Agroexpert

Agroexpert